Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Pikantní masové nudličky
Babiččiny rarášky
Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem
Ananasové řezy
Dietní rychlá jakočína
Filé v alobalu
Houskové uzenářské knedlíky
Rajská polévka se špeclemi
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z červené čočky
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Mexický hrnec s rýží