Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Holandské řízky
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Kuřecí prsíčka v tatarce
Mléčná rýže se skořicí
Makové řezy s citronem
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Řízky v zakysané smetaně
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Hrášková polévka se šunkou
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem