Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boloňské špagety po anglicku
Ovocno-tvarohový koláč
Žemlovka s tvarohem a jablky
Valašské koláče - Frgále
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Zelný salát s jablkem a mrkví
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou