Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Norská rybí polévka
Čočková polévka z komentářů
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Domácí pizza I.
Pomazánka z tvrdého salámu
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Adžika - zeleninová pasta
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem