Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové pagáče
Buchta celulitida
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Nejfalešnější svíčková
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Pštrosí maso s rozmarýnem
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Čokoládové dortíky
Dušené jehněčí Irish Stew
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies