Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené banány
Chobotnice po athénsku
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Kořeněné špízy s pórkem
Cuketové lasagne
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Fazole na slanině
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Kynutý beránek
Letní bramboračka s rajčaty
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…