Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharské papriky s Balkánem
Skvělá ryba se zeleninou
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Oblíbené houstičky
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Kuřecí stehna na medu s jablky
Svěží koláč s lesním ovocem
Podzimní salát Coleslaw
Pečená řepa s česnekem a fetou
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami