Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové knedlíky
Smetanovo kokosový jablečný moučník
Švestková povidla bez míchání
Buchty - těsto z domácí pekárny
Pařížské rohlíčky od Dáši
Cizrna na italský způsob II.
Přírodní maso s cuketou - minutka
Brownies - vláčné a kypré :-)
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek