Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninové rizoto
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Rybí filé v těstíčku
Meruňkový koláč
Piškotové těsto
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake