Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Růžičková kapusta na kari
Hermelínové brambory
Zapečená brokolice se žampiony
Jablečné řezy piškotové
Rybízový koláč s kokosem
Buřty s cibulí
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Amorův jablečný řez (koláč)
Cuketová buchta se skořicí
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot