Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový patrový dort
Bavorský knedlík
Těstoviny se žampiony ala pizza
Domácí snickers
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Buchta z cizrny
Bezlepkové čokoládové cupcakes
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Celer smažený v kořeněné tempuře
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake