Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opilé řezy
Bramborové krokety III.
Kokosky se strouhankou
Zabalená vepřová panenka
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Česnekové řízky v těstíčku
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake