Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí perník
Bublanina s rybízem
Pórková polévka se slaninou
Cizrna na italský způsob II.
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Jemná vajíčková pomazánka
Bramborové placky (nejen) se zelím
Adžika - zeleninová pasta
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou