Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablka v županu
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Nutelové řezy s vůní skořice
Cukrářská vánočka (mazanec)
Kelímková bábovka z jogurtu
Zapečené brambory se smetanou a…
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Rychlé povidlové řezy
Zapečený lilek s tuňákem
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky