Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharské řezy
Bambusové výhonky s tofu
Rybízový dort s tvarohem
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Křenová pomazánka z červené řepy
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Kokosové řezy s citronem
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky