Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řez obližprst
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Výborné buchty
Mřížkový koláč s tvarohem
Medové perníčky hned k jídlu
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Hlíva s hořčicí
Nadýchané špenátové lívance
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek