Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazole z Vysočiny
Pomazánka s rajčetem
Bábovka "perníková"
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Houbové placičky s rýží
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Mleté hovězí po anglicku
Mexická tortilla se zelným salátem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone