Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí perkelt
Špenátové lasagne
Česnečka z uzených žeber
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Kyprý jablkový koláč
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Jehněčí kotletky & karotky na…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Rychlá mexická fazolová polévka
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem