Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka se svítkem
Variace na Kung-Pao
Jablečná roláda s tvarohem
Kuskusový salát s jogurtem
Bochánky z odpalovaného těsta
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Jednoduchá vločková polévka
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem