Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jáhlová polévka s houbami
Sněhové pečivo
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Flíčky se zelím
Pribiňáčkové řezy
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Celerové karbanátky (sekaná)
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem