Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové pagáče
Drobenkový mazanec (bochánek)
Palačinkový Dort s ovocem
Tuňáková pomazánka bez majonézy
Tvarohový koláč líné ženy
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Celerový krém s celerovými lupínky
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě