Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem
Kuřecí stehýnka na medu II.
Švestkové buchty
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Uzené tofu na kari
Česnečka pro labužníky
Dušená kari z dýně v mletém mase
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Biskupský chlebíček - hrnkový
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek