Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramboráky sváteční
Žemlovka s tvarohem a jablky
Čínské masové placičky alá Zita…
Pomerančový džem (marmeláda)
Kynuté pletýnky - smažené
Cheesecake čokoládový
Coca-Cola řezy
Kokosovo-datlový koláč
Celer smažený v kořeněné tempuře
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot