Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharská pomazánka
Smaženice z ředkviček
Rajská omáčka, která se musí povést
Meruňkový závin
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Vepřová játra obalovaná
Bezlepková bábovka
Džem z rakytníku
Adžika - zeleninová pasta
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek