Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky
Pórková "malovaná" polévka
Linecké těsto pro začátečníky
Tvarohová buchta s margotkou
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Jemné tvarohové palačinky
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Ostružinový řez
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake