Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koláčky
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Lehké ovocné řezy
Chutnější obalované řízky nebo…
"Tiramisu" roláda
BLT sendvič
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Listové šátečky (závin) se špenátem
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví