Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sendvič s tuňákem
Plundrové těsto
Polská polévka z červené řepy
Zabalená vepřová panenka
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Švejkův salát domácí
Lokše (langoše)
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek