Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Číňan na houbách
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Těstoviny brokolice ham a mňam
Kapr pečený s bylinkami na másle
Salát z okurek
Polévka z uzeného stehýnka
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Broskvová limonáda s melounem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou