Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský plátek
Dietní pečené kuře s rýží
Zapečená krupicová kaše
Nakládané sýrové kostky
Karamelovo-ořechové řezy
Jahodový dort s tvarohem a želé
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Brokolicové nebo květákové lívance
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake