Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnečka po česku
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Mrkvovo-kedlubnové placky
Jahodovo-smetanové řezy
Kořeněné chipsy z hlívy
Krůtí na smetaně
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou