Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Poctivá zelňačka
Excelentní zážitek
Bůček na čínský způsob
Lasagne á la kamarádka Terka
Plněné cukety s ementálem
Játrové knedlíčky mojí babičky
Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí
Přírodní krkovička se zelím
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake