Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy trojbarevné
Chlupaté knedlíky III.
Halušky s tvarohem
Piškotové řezy s angreštem
Želatinová mňamka
Maminčina drožďová pomazánka
Cuketová polévka s hráškem a mátou
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami