Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jitrnicový prejt
Díratá buchta z čokoládových figurek
Kokosky II.
Karamelové řezy od Gizky
Co se zbylou rýží?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Alsaský jablečný koláč
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Brokolice na mozeček po našem
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem