Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marokánky
Kuřecí plátky v alobalu
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Muffiny z banánů s kousky čokolády
Salát z jemných párků
Květáková (brokolicová) rýže
(nejen) Hořčicové řízky
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…