Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní čalamáda
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Jogurtová jahodová zmrzlina
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Rozpékané bylinkové brambory
Kmínový pšenično-žitný chléb
Králíček na smetaně a hořčici
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Rychlé langoše plněné sýrem
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi