Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Slaný závin s plísňovým sýrem
Květákové placičky se šunkou
Králík na houbách a hořčici
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Adžika zeleninová směs
Dušené mleté maso se žampióny
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Koláč s kaki a skyrem
Podzimní salát Coleslaw
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem