Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pekingské maso
3x3 - těstovinový salát
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Hrníčková buchta
Zapečené těstoviny s brokolicí
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Muffiny na více způsobů
Česneková pomazánka z červené řepy
Pikantní kuřecí srdíčka
Chili con carne
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem