Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky v listovém těstě
Nakládané řízky
Makový závin III.
Koláčky
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Mexický předkrm Guacamole
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše