Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové závitky
Zapékaná zelenina
Zámecká drůbeží játra
Mramorová bábovka vláčná
Kapr pečený s bylinkami na másle
Vepřový steak s hranolkami
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Koláč s hruškovým / jablečným…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek