Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové flameri
Ostrá tvarohová pomazánka
Marokánky s ovesnými vločkami
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Bramborová (úková) omáčka
Kuřecí stehna na medu s jablky
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Lehké a křupavé vafle
Treska pečená s paprikami
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem