Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa na majolce
Výborný dresing
Jablečné koláčky z listového těsta
Hrníčkový šlehačkový dort
Lehká tvarohová pomazánka
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Tvarohový koláč líné ženy
Grilovaný řapíkatý celer
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou