Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vegetariánské Kung Pao Asie
Zapečený lilek s parmezánem
Jogurtový koláč II.
Vločky k snídani
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi