Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí závitky s nivou
Červená čočka se sýrem
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Vločkové řezy s krémem
Vepřové kotlety se špekáčkem
Rychlé fazolové lečo
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Hasenöhrl (zaječí uši)
Čokoládová pěna s jahodami
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše