Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Vosí hnízda
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Angreštové / rybízové knedlíky
Lembas (Elfí chléb)
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem