Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodolanská omáčka
Burgundská hovězí pečeně
Dušené vepřové v zelí
Falešný pařížský dort
Křupavé bramboráky
Špekáčky na pivě II.
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Výborný těstovinový salát s vejcem
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou