Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Staročeská svíčková bez masa
Filé v alobalu
Octové těsto místo listového
Fazolová polévka na kyselo
Obalovaná česneková křidélka
Grilované obří krevety
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Bramborové placky (nejen) se zelím
Treska pečená s paprikami
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem