Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená kuřecí prsíčka
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Zapečené kuře na žampionech
Kuřecí řízek s hořčicí
Buchta Margotka
Banoffee irský koláč
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Čokoládové brownies s marshmallows
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Těstoviny s pancettou a hráškem
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka