Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodolanská omáčka
Zapékaná kapusta s rýží
Burisony v karamelu
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Chanso omáčka na špagety
Halali-smetanová omáčka po našem
Bábovka z červené řepy
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…