Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadýchané vdolečky
Česnečka z uzených kostí
Trojbarevný koláč naší babičky
Česnečka se šunkou a sýrem
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Guláš v papiňáku
Salát se švýcarským dresinkem
Papriky s rajčaty - sterilované
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek