Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Andělské zvony
Rajská omáčka II.
Slaný závin s plísňovým sýrem
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Plněná sekaná pečeně II.
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Citronový dort (řezy) s želé
Česneková hlíva s těstovinami
Mexický hrnec s rýží
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky